Do’s and Dont’s: Liefde

18 Nov

Je kent het misschien wel, je bent al een hele tijd gek op een jongen maar je weet eigenlijk niet hoe je het moet aanpakken! Moet je een smsje sturen en zeggen dat je hem leuk vind? Hier een paar tips die je wel of niet moet doen!

Do’s: 

Laat zien dat je geintresseerd bent in iemand, zodat diegene ook weet dat jij hem leuk vind! Kijk of jullie samen dingen gemeen hebben, mocht je dan een keer met hem afspreken heb je een gespreks onderwerp! Vertel hem wat je echt voelt! Vraag of hij een keertje iets met je wilt gaan doen, zo kun je zien of er een klik is! En het allerbelangrijkste is toch wel; Blijf jezelf!

Dont’s: 

Je kunt liefde niet dwingen, dus doe dat ook zeker niet! Ga niet onnodig zijn aandacht trekken door hem veel te smsen of als je op een feestje bent expres bij hem in de buurt raar gaan doen! ( En met raar bedoel ik met andere jongens gaan dansen om zijn aandacht te krijgen ) Ga je zelf niet veranderen omdat je denkt dat hij je dan misschien leuk vind, hij moet je nemen zoals je bent! En als laatste als je niet zeker weet of hij je wel leuk vind, ga dan niet ‘te’ veel informeren bij z’n vrienden over wat hij van je denkt!!

Hebben jullie nog tips over wat je wel of juist niet moet doen?!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: