Yves Rocher Anti Verstikkend masker!

31 Dec

Maskers, je hebt ze in vele verschillende soorten die elk iets anders voor je huid doet! De ene helpt je om je huid gladder te maken en de andere om je huid goed te verzorgen! Tegenwoordig hebben we wel goeie verzorging nodig voor de huid omdat er veel schadelijke stoffen zijn, bijvoorbeeld als je buiten loopt; Uitlaatgassen en de zon natuurlijk! De Moringa Peptiden strijd tegen schadelijke invloeden van buitenaf die de huid als het ware verstikken!

yves

 

Wat Yves Rocher over dit masker zegt:

Het gaat verstikking van je huid tegen en verwijderd de vervuilde deeltjes en stoffen uit je huid! Ook kalmeert het je huid! Na een maand vind 97% van de vrouwen dat de huid minder verstikt is! Nou dat moeten we zien!

Je brengt een royale laag aan op een gereinigde huid dan even 5 minuten in laten trekken en dan het masker met schoon water afspoelen!

yves2Het masker heeft een oranje achtige kleur ! En is niet erg dik waardoor je hem fijn kan uitsmeren! Het masker droogt niet echt op, maar het trekt een beetje in de huid waardoor je huid zichtbaar zuiverder word! Mijn ervaring met dit masker is dan ook dat je eigenlijk na de eerste keer gelijk wel wat resultaat ziet! Je huid word gladder en het word wat zuiverder! Ik vind dit echt een heerlijk masker om een keer in de maand op te doen zodat je een keer afwisseling hebt! De tube bevat 50ml en kost 19,90 wat best duur is voor een masker waar je ongeveer 6x mee kan doen maar dan heb je ook wel echt een goed masker die goed voor je huid zorgt!

Het masker is dus anti verstikkend maar dat vind ik een beetje vaag omdat ik niet echt een idee heb van hoe dat moet voelen! Wel merk je na meerde keren gebruik dat het je huid zichtbaar zuiver maakt en dat vind ik wel een pluspunt!

yves4

 

2 Responses to “Yves Rocher Anti Verstikkend masker!”

  1. lonnie101 December 31, 2012 at 4:04 pm #

    Leuk masker hij lijkt e erg fijn , jammer dat hij zo duur is ! Ik wens je alvast een gelukkig & gezond nieuwjaar ! ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: