Neo Geisha by Catrice!

2 Jan

In Februari en Maart kunnen we weer een nieuwe limited collectie van Catrice verwachten namelijk Neo Geisha! De Aziëtrend, geïnspireerd op de Geisha look is erg populair op de catwalks zoals bijvoorbeeld de zwarte eyeliner en de rode lippen! De kleuren rood, donkerblauw en nude worden gecombineerd met intens groen, roze en paars een combinatie van modern en klassiek!

 

catric

 

 

Absolute Eye Colour!

Deze oogschaduw met hooggepigmenteerde en verfijnde poeder oogschaduwen die je met of zonder glans hebt creëer je een subtiele of intense oogmake-up. Het bloemdessin in Japanse stijl is een absolute blikvanger.

01: Japaneyese

02: Discreet Artist

03: Dance in Gion

04: Planet Tokyo

 

kohl

 

Kohl Kajal

Deze Kohl Kajal is ultra zwart en heeft een zachte textuur waardoor je niet alleen een fantastische look krijgt maar dit potlood is tevens ook een traditionele Japanse haarspeld!  In een handomdraai maak je een prachtige wrong die je op je hoofd vastpint: de perfect modern Geisha look!

 

patch

 

Patch Eye Liners

Zelfklevend en in vier verschillende vormen. De Patch Eye Liners voorzien de ogen van een perfecte eyelinerlook! Langhoudend en zonder te vlekken! Breng de Patch Eye Liners aan op de wimperrand vòòr het aanbrengen van oogmake-up. Trek de Patch Eye Liners voorzichtig los om te verwijderen. Een verpakking bevat acht paar patches die kunnen worden hergebruikt.

 

lip

 

Lip and Cheek Colour

Fluweelachtig. De lippenkleurcrèmes bieden een fluweelachtige, matte finish – niet alleen voor de lippen, maar ook voor op de wangen. Ze zijn gemakkelijk met de vingertoppen aan te brengen.

01: Discreet Artist

02: Picked Cherry Blossoms

03: Madam Butterfly

 

lipbrusLip Brush

Voor een perfecte applicatie. De Lip Brush heeft een Aziatisch dessin met een bamboe handvat en een superzacht kwastje. Ideaal om bijvoorbeeld de Lip and Cheek Colour aan te brengen!

 

nagl

 

Ultimate Nail Lacquer

De nagellak met superdekking is er in vijf trendy, heldere kleuren en houdt extreem lang. De effecten variëren van naturel tot glinsterend, voor een moderne en individuele Geisha look.

01: Discreet Artist

02: Picked Cherry Blossoms

03: Madam Butterfly

04: Dance in Gion

05: Planet Tokyo

 

 

Wat me erg opvalt is dat de meeste producten dezelfde naam hebben wat ik zelf niet erg handig vind! Ik ben zelf wel erg benieuw naar de collectie vooral de Lip and Cheek Colour, die ik zeker ga halen!

Zijn jullie benieuwd naar deze collectie? En zou je er iets van kopen? 

 

 

*Bron: http://www.catrice.eu

 

2 Responses to “Neo Geisha by Catrice!”

  1. Kimberly January 3, 2013 at 7:45 am #

    Ik vind het een leuke collectie! Ik ben best benieuwd! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: